ÅPNINGSTIDER
E-post post@staslin.no
Sosiale medier
To lokale karer med kremmersjel, en brennende interesse for slakter-faget og en yrkesstolthet som merkes på lang vei.
Eier og daglig leder Thomas André Skjølberg fra Hamar og medeier Mats Bekkevold fra Løten, satser stort, med kvalitet og fagkompetanse som hovedfokus i Hamars etterlengtede slakterforretning, Staslin Kjøtt.
Her får kundene blant annet få gode hjemmelagde produkter, lokalprodusert kjøtt, kjente og kjære produkter som koteletter og indrefilet, men også skreddersydde stykningsdeler.
- I tillegg kommer vi til å tilby stykker og biffer som er mer i vinden som f.eks brisket, tørrmodnet kjøtt og T-bone.
Hos Staslin Kjøtt i Matkvartalet blir det høy kompetanse og et utvalg man ikke får noe annet sted i Mjøsdistriktet.
Solid bakgrunn og kompetanse
De to har lang fartstid som butikkslaktere, fordypning i kjøttfag og kjøttskjærerfaget. De ble kjent i 2017 og begge har siden den gang gått med en drøm om å starte for seg selv.
- Etter en del år i bransjen har vi gått med et ønske om å ta tilbake den yrkesstoltheten og kompetansen som vi føler har forsvunnet litt de siste årene, sier Mats.
- Gjennom den direkte kontakten vi har hatt i tidligere jobber, har vi merket at det har det vært stor etterspørsel etter noen som kan spesialisere seg på kjøtt.
Et sted hvor mat-interesserte møtes
-Jeg elsker kjøtt og jeg elsker god mat. Jeg er også glad i å snakke med mennesker. I min jobb får jeg kombinert disse to tingene, noe som gjør at jeg føler har verdens beste jobb! Det at jeg får hjelpe folk, enten med tips eller råvarer slik at de får gode matopplevelser, er virkelig en givende og flott jobb, sier Thomas.
De to gründerne håper og tror at Staslin Kjøtt i Matkvartalet kan være en plass der folk som er kjøtt-og matinteresserte kan møtes for å få gode ideér, tips og ikke minst best mulige råvarer til å skape gode smaksopplevelser sammen med de de er glad i.
Gode råvarer av høy kvalitet skaper glede blant folk rundt middagsbordet!
- Alle som jobber med kjøtt hos oss er faglærte. På den måten vil vi alltid kunne være sikre på at alle kunder får skikkelig hjelp av dyktige fagfolk.
De to lyser av engasjement for det de driver med.
- Min visjon er at vi skal ha et tilbud for alle med interesse for gode råvarer. Både erfarne som trenger skreddersydde stykkningsdeler, men også til de som ikke er like selvsikre og som kanskje trenger litt mer veiledning og tips. Mitt håp er at vi kan fremme litt nostalgi og minner for de litt eldre samt skape nye for de som er litt yngre, sier Mats.
Nostalgi og glede i Torggata 13 - Matkvartalet
For Thomas er den gamle, flotte bygården i Hamar sentrum, som skal bli Matkvartalet, både kjent og kjær fra tidligere. Han har nemlig så og si vokst opp i annen etasje her, hvor bestemoren fortsatt bor.
- Jeg ønsker at åpningen av Matkvartalet og Staslin Kjøtt, skal bidra til å skape flere minner og opplevelser for andre, som deler samme interesse og lidenskap. Jeg gleder meg til å ha et samlingssted i Hamar, der alle matglade kan møtes for en matbit og gode råvarer.
Jeg gleder meg til å se at Hamar får ett møtepunkt for folk med matglede!, legger Mats til.
Alle våre restauranter tilbyr takeaway og leveranse. Last ned APPen her og bruk DELIVIA for å bestille!